چین دستمزد کارگران در شهر چانگشو را با یوان دیجیتال پرداخت می کند
چانگشو، شهری در چین با بیش از 1.5 میلیون نفر، دستمزد کارگران دولتی را با ارز دیجیتال بانک مرکزی چین (CBDC)، یوان دیجیتال، پرداخت خواهد کرد. این حرکت نشان دهنده تسریع برنامه های پذیرش پکن برای ارز دیجیتال است که قبلاً در برخی برنامه های محدود گنجانده شده بود.
پرداخت دستمزد کارمندان بخش عمومی در چانگشو با یوان دیجیتال
بر اساس گزارش های رسانه های محلی، شهر چانگ شو، اولین شهری خواهد بود که از یوان دیجیتال برای پرداخت دستمزد کارکنان بخش دولتی استفاده می کند. این اقدام همچنین شامل کارمندان ادارات دولتی و همچنین معلمان مدارس، کارکنان در بخش پزشکی، کارمندان شرکت های دولتی و همه کسانی که مستقیماً دستمزد خود را از دولت دریافت می کنند، تأثیر خواهد گذاشت.
این اقدام بخشی از برنامه استان جیانگ سو که شهر چانگشو در آن قرار دارد و برای افزایش استفاده از این نوع ارز دیجیتال است که هنوز مورد توجه شهروندان قرار نگرفته است، و شهروندان آن ترجیح می دهند با استفاده از گزینه های جایگزین مانند Wechat و Alipay دستمزد ها را پرداخت کنند.
این شهر در حال حاضر از یوان دیجیتال برای تسویه پرداخت های اضافه کاری که از ماه ژوئن اغاز شده استفاده کرده است. از زمان اجرای این طرح تاکنون بیش از 300000 هزار دلار پرداخت شده است.
چین به جلو بردن یوان دیجیتال ادامه می دهد
اجرای پرداختهای دیجیتال یوان نشاندهنده تسریع در گنجاندن ارز دیجیتال در زندگی مردم چین است که قبلاً آن را به عنوان هدیه در شهرهایی مانند شنژن دریافت کرده بودند. بانک مردمی چین (PBOC) در ماه سپتامبر فراخوانی برای گسترش سناریوهای استفاده از این ارز دیجیتال داد و پیشنهاد کرد که شرکتها و خدمات بیشتری را به عنوان بخشی از روشهای پرداخت خود لحاظ کنند.
با این حال، به گفته تحلیلگران، در مقایسه با سایر روش های پرداخت، یوان دیجیتال هنوز در پذیرش عقب است. در ماه دسامبر، مدیر کل سابق تحقیقات PBOC، زی پینگ، نتایج آزمایشهای یوان دیجیتال را مطلوب ارزیابی کرد. و با بیان اینکه ارز دیجیتال یوان فقط به عنوان پول نقد جایگزین استفاده می شود، بنابراین پذیرش آن دشوار خواهد بود.
سایر کارشناسان نیز یوان دیجیتال را به عنوان ابزاری مهم برای افزایش پذیرش ارز در خارج از کشور در شرایط ژئوپلیتیک فعلی در نظر می گیرند. جو جیاندونگ، کارشناس مناقشات تجاری ایالات متحده و چین، در ماه مارس توضیح داد که اگر چین بتواند این ارز دیجیتال را در یک سیستم پرداخت بینالمللی ادغام کند، میتواند استفاده از ین را برای تسویه پرداختهای فرامرزی افزایش دهد.